| Autorius |
Pranešimas |
Quverty
Administratorius

Vardas: Raimondas
Amžius: 19
Lytis: Vyras
Prisijungė: 2007 06 25
|
Parašytas: Kv. 2009-06-25, 20:56:37 Rašyti temą: Kaip išsirenki knygą? |
|
|
Kaip Jūs išsirenkat, kokią knygą skaityti verta, o kurią užtenka tik pavartyti puslapius? _________________
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
beforesunrise
Nr. 19

Vardas: Karolina
Amžius: 17
Lytis: Moteris
Prisijungė: 2008 09 23
|
Parašytas: Kv. 2009-06-25, 21:33:48 Rašyti temą: |
|
|
Puslapių vartymu neužsiminėju. Imu knygą su tikslu skaityt. O tai dažniausiai įtakojo rekomendacijos, rašytojai, recenzijos. Kur kas rečiau - pačiam knygyne perskaityta anotacija. _________________ It's better to burn out than fade away.
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Snajper
Šnekutis

Vardas: Marius
Amžius: 20
Prisijungė: 2007 08 23
|
Parašytas: Št. 2009-06-27, 12:00:49 Rašyti temą: |
|
|
Aš renkuosi pagal temą. Kadangi knygų neperku, o imu iš bibliotekos, tai man įdomesnės būna naujesnės, o ne carskos visokios propagandinės knygos (skaitau apie karą, o senesnėj literatūroj tiek TSRS propagandos, kad net bloga ) _________________
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Migliukx
Šnekutis

Vardas: Miglė
Amžius: 14
Prisijungė: 2008 03 25
|
Parašytas: Št. 2009-06-27, 12:07:05 Rašyti temą: |
|
|
daznai pasulio draugai, arba net bibliotininke, nes per siuos metus susibiciuliavom... ;DDDD o siaip, tai irgi paskaitau anotacijas knygos gale, arba koki viduri atsiverciu ir koki puslapi perskaitau  _________________
|
| Atgal į viršų |
|
 |
ddeoo
Nr. 18

Vardas: Dovydas
Amžius: 17
Prisijungė: 2008 01 27
|
Parašytas: Št. 2009-06-27, 13:55:00 Rašyti temą: |
|
|
Dazniausiai nueinu i biblioteka ir klausiu: " Ka turit gero ? " tai ir pasiulo jei zino, o sejp pasiimi knyga paskaitai anotacija, jei bent kiek patiko parsinesi namo paskaitai, patinka-skaitai toliau, nepatinka-neskaitai _________________ Didžiausia klaida gyvenime - tai nuolatine baimė suklysti
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Ekspertė
Darželinukas

Prisijungė: 2009 06 10
|
Parašytas: Št. 2009-06-27, 15:36:21 Rašyti temą: |
|
|
pasidomiu, kas populiaru, kas rekomenduoja, visada noredama issirinkti perskaitau knygos santrauka, kad suprasciau apie ka.
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mildaa
Nr. 20

Amžius: 14
Prisijungė: 2008 02 12
|
Parašytas: Kv. 2009-07-02, 00:12:47 Rašyti temą: |
|
|
anotaciją
arba visas iš eilės imu :> _________________ Neteisingas atsakymas!
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Bomber
Šnekutis

Vardas: Povilas
Amžius: 18
Prisijungė: 2008 05 13
|
Parašytas: Kv. 2009-07-02, 00:42:28 Rašyti temą: |
|
|
Šiaip gerą knygą galima ir pagal viršelį atskirt Jeigu matosi, kad labai ten koks blizgantis, gundantis ar koks kitoks labai labai, tai dažnai būna pati knyga arba popsinė (skirta daugumai skaitytojų) arba šiaip apie nieką xD Na dar pavadinimas irgi būna toks provokuojantis ir intriguojantis prie to pačio xD O jeigu pavadinimas ir viršelis labiau atitinka knygą, tai tada iškart aišku, kad pati knyga kažko verta
O pats, tai dažniausiai renkuosi pagal mėgiamą autorių, mėgiamą knygų seriją, perskaitytas anotacijas arba pagal rekomendacijas iš panašaus mąstymo žmonių Juk vienam knyga gali visiškai nepatikt, o kitam gali atrodyt pati tobuliausia ir geriausia  _________________
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mariposa*
Registruotas vartotojas

Prisijungė: 2009 06 22
|
Parašytas: Pen. 2009-07-31, 14:29:34 Rašyti temą: |
|
|
Knygas renkuosi labai paprastai. Internete ar knygyne pamatau gražų viršelį, ir pavadinimas viliojantis būna, tada perku net anotacijos neskaičius. Ir visą laiką, kiek esu taip išsirinkus knygą, visos buvo įdomios, įtraukiančios, perskaitytos per dieną ar dvi ir palikusios neišdildomą įspūdį. Knygos, kurias išsirenku pagal anotaciją dažniausiai būna net neperskaitytos, nes nesudomina. Gal čia tik sutapimai, gal įsitikinimas, bet taip jau yra man.
|
| Atgal į viršų |
|
 |
trumpulis
Registruotas vartotojas

Amžius: 25
Prisijungė: 2009 03 28
|
Parašytas: Sk. 2009-08-09, 21:29:06 Rašyti temą: |
|
|
Man knyga turi buti idomi, moku pinigus tam, kad gerai praleisciau laisvalaiki.Virselis viska pasako ar tu ja susidomejes skaitysi, ar sveisi i kampa. Neperku isreklamuotu su recenzijomis, ir isliaupsintu kritiku irgi nelieciu. Impulsa pirkti knyga man duoda bloga kritika, nes tuomet zinau, kad nenusipirksiu kokios nors asaringos ir "tipo"meniskos.
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linuuute
Nulinukas

Amžius: 16
Prisijungė: 2009 01 16
|
Parašytas: Pir. 2009-11-09, 19:57:43 Rašyti temą: |
|
|
Pirmiausia - anotacija. Jeigu tampa įdomu perskaičius anotaciją, pasižiūriu į pavadinimą ;DD Šiaip imu pagal autorių arba būtent tai, ką skaito kiti ir kas jiems nepatiko Man patinka, kai perskaitau tai, kas kitiems nepatiko. Nepasitikiu kitų nuomone, susidarau savo  _________________ Kas greitai prasideda, greitai ir baigiasi.
|
| Atgal į viršų |
|
 |
pinigais_nešiku
Bakalauras

Prisijungė: 2008 10 29
|
Parašytas: Kv. 2009-11-12, 00:18:27 Rašyti temą: |
|
|
is virselio
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Piratė
Mokytojas ( -a)

Vardas: Sandra
Prisijungė: 2008 06 17
|
Parašytas: Pen. 2009-11-13, 19:03:39 Rašyti temą: |
|
|
Labai ilgai renkuosi knygas. Dažnai lankausi knygynuose, visada peržiūriu, kas yra naujo ar nematyto, taip visada turiu bent penkias norimas perskaityt knygas. Atkreipiu dėmesį į rašytoją, temą, tada paskaitinėju anotaciją, kelias ištraukas. Knygą renkuosi apie 2val.
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Keyz
Šnekutis

Vardas: Karolis
Prisijungė: 2007 12 09
|
Parašytas: Pen. 2009-11-13, 19:16:14 Rašyti temą: |
|
|
Ne aš renkuosi knygą, o knyga mane. _________________ Ieškau aktorių, parašykit prisistatymą privačioje žinutėje!
|
| Atgal į viršų |
|
 |
pinigais_nešiku
Bakalauras

|
Parašytas: Pen. 2009-11-13, 23:47:21 Rašyti temą: |
|
|
| Piratė rašo: |
| Labai ilgai renkuosi knygas. Dažnai lankausi knygynuose, visada peržiūriu, kas yra naujo ar nematyto, taip visada turiu bent penkias norimas perskaityt knygas. Atkreipiu dėmesį į rašytoją, temą, tada paskaitinėju anotaciją, kelias ištraukas. Knygą renkuosi apie 2val. |
knygyne buni 2h?
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Piratė
Mokytojas ( -a)

|
Parašytas: Št. 2009-11-14, 00:03:01 Rašyti temą: |
|
|
| pinigais_nešiku rašo: |
| Piratė rašo: |
| Labai ilgai renkuosi knygas. Dažnai lankausi knygynuose, visada peržiūriu, kas yra naujo ar nematyto, taip visada turiu bent penkias norimas perskaityt knygas. Atkreipiu dėmesį į rašytoją, temą, tada paskaitinėju anotaciją, kelias ištraukas. Knygą renkuosi apie 2val. |
knygyne buni 2h? |
Taip išeina. O apsauginiai mano, kad kraunu į tašę viską
|
| Atgal į viršų |
|
 |
pinigais_nešiku
Bakalauras

|
Parašytas: Št. 2009-11-14, 00:05:46 Rašyti temą: |
|
|
man tai patinka skaityt kngyne. per tris pasisedejimus ten perskaiciau F.Taunytes knyga. kazkaip geda taip naglai sedet, nu bet ot...ka darysi.
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Vakare
V.I.P.

Prisijungė: 2009 06 22
|
Parašytas: Št. 2009-11-14, 00:06:11 Rašyti temą: |
|
|
| Keyz rašo: |
| Ne aš renkuosi knygą, o knyga mane. |
Visiskai sutinku. Bent jau man, tai kartais iejus i knygyna kazkokia durna trauka buna prie vienos lentynos, ant kurios net nematau kas sudeta buna. O priejus ir pamacius, viada nusisypsau, pasiimu knyga ir nueinu. Skamba apgailetinai ir juokingai, bet taip yra buve n kartu. Nors vienam aktoriui tai turiu priklausomybe, tai Paolo Coelho. Va siandien, ejau pro knygyna ir isvydau nauja jo isleista knyga dabar ji guli pries mane. Kalbasi su manimi, kvepia, visa kambari uzpilde kazkokiu nerealiu kvapu. Bemiegiu naktu su kavos puodeliu kvapu Ji bus perskaityta sianakt, per kokias ~4-5valandas, po jos negalesiu uzmigti, galvosiu apie ja, ji man via diena susildys, jauciu Uzmigsiu laikydama ja glebyje, sapnuose regesiu pasikartojancia tos knygos istorija     Taip taip taip. As maniake knygu. Jos mane nezmoniskai keri ir zavi. Ir zmones! Pirkit knygas!!! Ne sudus, tokius kaip ' meilutis, stringai ir laiziakas', o senu autoriu, nusipelniusu pagarbos knygas. Aisku yra puikiu ir nauju rasytoju. zodz, pirkit knygas. Kad jus zinotumet kaip yra sunku menininkams pragyventi. :l ok. Vakare baige. Galite neskaityti. Ar jau perskaitet?
|
| Atgal į viršų |
|
 |
pinigais_nešiku
Bakalauras

|
Parašytas: Št. 2009-11-14, 00:13:05 Rašyti temą: |
|
|
tiesa sakant, meilutis, stringai ir laizikas padare man dideli ispudi berods 13-14 metu. daba gailiuosi, kad tuo metu neperskaiciau viss tos serijos knygu, nes dabar jau per velu.
seip ki paziuri kainas, atrodo, kad jei ir verta pirkt, tai nukainuotas knygas. jau tokios kainos uzkeltos. jei knyga 22lt kainuoja, tai ji istiesu verta 11lt. nesamone. labai gerai, kad kiseninis variantas populiarinamas. europejam
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Piratė
Mokytojas ( -a)

|
Parašytas: Št. 2009-11-14, 00:20:58 Rašyti temą: |
|
|
| pinigais_nešiku rašo: |
| man tai patinka skaityt kngyne. per tris pasisedejimus ten perskaiciau F.Taunytes knyga. kazkaip geda taip naglai sedet, nu bet ot...ka darysi. |
Nieko čia gėdingo. Aš tiek ten praleidžiu laiko, kad spėčiau pusę knygyno perskaityt.
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|